Spaophold på Comwell i Korsør → En okay oplevelse

Anmeldelse af Spaophold på Comwell i Korsør

Anmeldelse af Spaophold på Comwell i Korsør

Anmeldelse af Spaophold på Comwell i Korsør - 3 ud af 5 stjerner kunne det blive til. Generelt godt tilfreds, men med små udfordringer flere gange. Læs hele anmeldelsen her.

Spaophold på Comwell i Korsør → En okay oplevelse

Af

|

Udgivet for 5 år siden

|

Produkttests

Herunder følger en beskrivelse og anmeldelse af mit 1-dags spaophold på Comwell i Korsør i juli 2019.


Via Comwells hjemmeside bookede jeg et spaophold, SpaDelight, med 1 overnatning for 2 personer. Opholdet inkluderede velkomstdrink, adgang til AquaSpaen (mere om den senere), 3-retters menu eller buffet på ankomstdagen og morgenmadsbuffet på afrejsedagen.


Jeg bookede fra onsdag d. 24. juli til torsdag d. 25. juli. Det blev annonceret til 1.698 kr. på hjemmesiden. Da der ingen ledige standardværelser var, bestilte jeg i stedet et luxværelse til en merpris på 200 kroner. Luxværelset skulle være en smule større end standardværelset, ellers var de vist mere eller mindre ens.


På næste side i bestillingsflowet var der forskellige tilvalgsmuligheder. Jeg valgte tidligt check-in til 200 kroner ekstra, da jeg ikke kunne finde ud af at komme videre i bestillingsflowet uden at købe et eller andet. Det var først efterfølgende, at jeg fandt ud af, at man kunne bruge “spring over”-knappen nedenunder og gå direkte til bekræftelse.


Bestilling af spaophold Comwell

Jeg havde lidt problemer med at komme videre fra tilkøbssiden i bestillingsflowet.


I alt blev der bestilt ophold på Comwell i Korsør for 2.098 kr.


Nemt at finde fra motorvejen

Der er ca. 1 time og 20 minutters kørsel til Korsør fra Nykøbing F. Man kan enten køre tværs over Sjælland på landevej eller køre via Sydmotorvejen hele vejen til Lellinge og så tage Vestmotorvejen mod Fyn og Jylland derfra. Da Civicen er utrolig glad for motorvej, valgte jeg naturligvis Lellinge-ruten. Det gik over al forventning, og Comwell Korsør ligger kun et par minutters kørsel fra motorvejsafkørslen, så det var super nemt at finde. Der var også masser af p-pladser, da vi ankom, så alt logistik spillede bare.


GPS mod Comwell

GPS sat til Comwell i Korsør.


Ankomst hos Comwell

Ankommet til Comwell i Korsør.


Tidlig indcheckning

Vi ankom 12:25, og da vi havde bestilt tidlig check-in, som starter kl. 12:00, var der stort set ingen kø ved receptionen, så vi kom direkte til. Receptionisten havde lidt problemer med at finde vores check-in-seddel. Det viste sig, at der var blevet byttet om på nogle værelser, da vi havde bestilt tidlig check-in, og dem, som havde det værelse, vi oprindeligt skulle have haft, havde bestilt sen check ud. Problemet blev hurtigt identificeret, og vi fik nøglekort mv. udleveret efter kort ventetid.


Rengøringen haltede lidt på værelset

Værelset lå ved siden af AquaSpaen i stueetagen med egen terrasse og direkte udgang til spa-området. Super lækker placering. Værelset var som forventet. Pænt, rummeligt, stor seng og nydeligt badeværelse. Der var tilsyneladende rent, men de steder som rengøringspersonalet ikke umiddelbart kunne nå, var meget beskidte. Der var et tæt lag af støv flere steder på værelset, fx oven på hylder, billeder, skabe m.v.


Støv på Comwell værelset

Flere steder lå der rigtig meget støv. Her er det oven på billedet over sengen-


Seng på Hotelværelse hos Comwell

Sengen på et luxværelse hos Comwell i Korsør


Hotelværelse hos Comwell

Luxværelset hos Comwell i Korsør


Efter at have pakket vores ting ud og gjort klar til at prøve spa-faciliteterne, kunne jeg konstatere, at der hverken var badekåber eller badetøfler som ellers annonceret. Jeg gik ned til receptionen, der lå små 100 meter væk i en anden bygning. Receptionisten beklagede, og jeg fik udleveret spa-pakken.


Frem og tilbage

Det blev ikke den sidste tur ned til receptionen den eftermiddag...


God plads i AquaSpaen

Det, som adskiller dette produkt fra en almindelig hotelovernatning, er adgangen til AquaSpaen. Der er en indendørs-del og en udendørs-del. Indenfor er der svømmebassin, boblebad, sauna og dampbad. Udenfor er der borde og liggestole, sauna og 2 store spabad. Hvis du ikke husker, hvordan vejret var onsdag d. 24. juli i Korsør, så kan jeg afsløre, at der var høj solskin med temperaturer på op til 30 grader.


Blå himmel hos Comwell

En næsten skyfri dag i Korsør.


Vi tager en hurtig tur i swimmingpoolen efterfulgt af 10 minutter i det meget varme, men lækre, indendørs spabad. Herefter er det ud og tage sol. Klokken 13:00 var der ikke ret mange mennesker. Jeg tilskriver det vores tidlige check-in. Der har vel kun været dem med tidlig check-in og dem med sen check ud. På trods af det fantastiske vejr kunne vi sagtens finde 2 liggestole. Jeg vil skyde på, at der er 20-30 liggestole i alt.


Der var fri adgang til koldt vand, frugt, hyldeblomstsaft og en grøn juice, som jeg aldrig fik identificeret men smagte fint. Det var rigtig lækkert og et stort plus i min bog. Generelt er AquaSpa-området rigtigt fint med mange god ting. Denne dag var det rigtig hedt, så det er ikke dér, man har allermest lyst til at hoppe i et 40-grader varmt udendørs boblebad.


På trods af varmen var der hverken klamt eller uudholdeligt i indendørsafdelingen, så det fungerede også rigtig godt.


Ingen Shampoo og lang ventetid i restauranten

Efter cirka 1,5 times tid, hvor vi fik prøvet det hele, beslutter vi os for at gå tilbage til værelset og slappe lidt af på terrassen. Vi tager selvfølgelig et bad, men på badeværelset er der åbenbart ikke fyldt shampoo i shampoo-beholderen. Det blev så afskylning og ikke et bad.


Shampoo problemer hos Comwell

Ingen shampoo...


Jeg render ned til receptionen med shampoo-beholderen og får besked om, at de er stoppet med at bruge det her genopfyldningsprodukt, og at der i stedet er lagt små engangsshampooer på værelset. De havde bare ikke fået fjernet den tomme shampoobeholder endnu. Jeg kunne ikke med sikkerhed sige, at der ikke var små shampooer et alle andet sted på værelset. Jeg havde simpelthen ikke kigget efter sådanne, da jeg kunne se shampoo-beholderen på badeværelset og formodede, der var shampoo i den. Nå, men det var jo så bare tilbage og lede efter dem.


Da klokken efterhånden havde rundet 14.30, og den eneste frokost, vi havde fået, var en chokoladebar, spurgte jeg, om de havde et eller andet mad, som de kunne lave: sandwich, tapas, et eller andet. Jeg blev henvist til restauranten, som lå ved siden af receptionen. Der stod et par foran mig, som havde bestilt noget så eksotisk som en Piña Colada. Pigen i baren vidste ikke, hvordan man lavede en Piña Colada og blev i stedet sendt ned til et værelse med en flaske champagne af receptionisten. Bartenderen eller tjeneren, som herefter kom og skulle håndtere Piña Colada-bestillingen, gav udtryk for, at han normalt ikke var tilknyttet stedet. Han løb også noget forvirret rundt og ledte efter de ingredienser, han skulle bruge. Da han stadigvæk ledte efter ananasjuicen 10 minutter senere, gik jeg tilbage til receptionen og købte Pringles-chips og et par sodavand.


Tilbage til værelset med chips og sodavand, som heldigvis blev velmodtaget. Jeg gennemsøgte efterfølgende det hele for den manglende shampoo. Ingenting. Retur til receptionen (det er så 3. gang, jeg er der, fordi der er noget, som ikke fungerer), hvor jeg beder receptionisten komme med ned på værelset og vise mig, hvor de her minishampooer skulle være. Hun går med tilbage og finder nogle på lageret, som bliver sat ind på værelset. Hun konstaterer også, at der ikke står noget shampoo ved siden af toilettet, hvor det ellers skulle have været.


Endelig shampoo

Endelig er der shampoo.


Rygning forbudt og så alligevel ikke

Shampooproblematikken blev løst, og med chips og sodavand var det ikke helt skidt. Vi sætter os ud til bordet på terrassen, og det første, vi møder, er en masse cigaretrøg. Lækkert. Flere gæster fra AquaSpaen går åbenbart om bag hækken, hvor vores bord er, og ryger. Jeg har ikke noget imod rygning; jeg gider bare ikke blive chikaneret af det. På bordet er der da også sat et stort flot “Rygning forbudt”-skilt.


Rygning forbudt

Rygning forbudt.


Det får mig til at undersøge Comwells rygepolitik, og jeg tager et kig på deres hjemmeside. Ingen rygning indendørs og kun rygning ved opstillede askebægre udenfor. Dem var der ikke nogen af ved os eller bag hækken generelt. Kiggede man på græsset og fliserne, lå der da også flere skodder. Den ureglementerede rygepolitik virkede dog til at være i harmoni med stedet, for da en af gæsterne lidt senere spørger, om man må ryge udenfor ved spaområdet, bliver hun af en ansat henvist til netop at gå om bag hækken, hvor vi har vores terrasse.


Hækken

Foran hækken er spaområdet.


Cigaret

Cigaretskod ved terrassen.


Problemet løste lidt sig selv, da vi havde sat os. Jeg tror folk følte, at det blev lidt intimiderende at gå om, hvor vi sad, for at ryge. Dem, der ligesom kom frem og skulle se, hvad der lå bag hækken, forsvandt hurtigt igen. Resten af eftermiddagen gik med masser af sol på terrassen, og der var heller ikke flere røgproblemer.


3-retters menu eller buffet

Klokken 18 havde vi bestilt bord. På grund af den sparsomme frokost var vi sultne og mødte op ved restauranten præcis kl. 18:00. Efter et par minutters venten fik vi vores velkomstdrink, som åbenbart serveres i forbindelse med aftensmaden og ikke ved ankomst.


Menuen bestod af rimet kulmule, svinemørbrad og tonka is.


Menuen hos Comwell

Det var ganske hæderlig og fornuftig mad, men uden at være prangende eller noget i den stil. Der var høflig betjening og god service, omend der var lidt småfejl. De fjernede eksempelvis ikke vinglassene fra bordet, selvom vi ikke bestilte vin.


Kulmule hos Comwell

Rimet kulmule med hummermayonnaise, blå kartoffelchips & syltede blå kartofler


Svinemørbrad

Svinemørbrad med sauterede spidskål, bacon, broccoli, nye danske kartofler & portvinsky.


Menuen hos Comwell

Tonka is med friske jordbær, marinerede grønne jordbær og skovmærkesne.


Efter 1 time og 15 minutter var alle serveringer klaret, og vi var atter ude af restauranten. Comwell reklamerede med 3-retters menu eller buffet, men det er ikke noget, du som kunde kan vælge mellem. Jeg gætter på, at nogle gange er der buffet, og andre gange får man 3 udvalgte retter.


Resten af aftenen blev brugt på en sightseeing i Korsør, afslapning og en tur i udendørsspaen inden sengetid. Sidst på aftenen var det noget køligere, og her havde det varme vand virkelig sin berettigelse!


Udendørsspa

En tur i udendørsspa inden sengetid


AquaSpaen lukkede kl. 23:30. De annoncerer selv kl. 23:00. Det var egentlig fint, for så undgik man en masse larm natten igennem fra fulde folk, hvilket der var lidt optræk til efter 22:00.


Morgendukkert, brunch og afrejse

Allerede fra kl. 06:00 var der igen adgang til Spaområdet. Jeg trak den dog til klokken 08:00, og lidt overraskende var jeg stort set alene derude. Klokken 09:00 pakkede vi sammen og lagde bagagen ud i bilen.


Inden check ud var det tid til brunch. Udvalget var fornuftigt med både kolde og varme retter. Desværre var morgenmadsbuffeten på Comwell Korsør også ramt en masse nagging-tiltag. Man forsøger at få gæsterne til ubevidst at tage mindre mad ved eksempelvis at give dem mindre tallerkner.


Det er bare en pestilens, at man bliver nødt til at tage krus til sin appelsinjuice, fordi de insisterer på, at glassene skal være i shotglasstørrelse.


Minijuice

Meget små glas til juicen


Jeg elsker røræg! Desværre havde “Røræggene” på Comwell karakter af halvfabrikata og virkede mere som opvarmet æggemasse end som røræg. Røræggene blev dog ikke serveret fra de her konventionelle stålfade med et fyrfadslys under og et låg, man kan spejle sig i. Eller jo, men igen havde nagging-kurset slået til, og røræggene var i stedet serveringsanrettet i små glasskåle med en lille brunchpølse og et stykke bacon til. Sådan er de også begyndt at servere maden i kantinen på mit arbejde, og jeg hader det!


Det har den modsatte effekt på mig, og jeg måtte tage intet mindre end 6-7 små serveringsskåle og kunne så smide et tilsvarende antal brunchpølser, som fulgte med, direkte i skraldespanden, da jeg ikke fandt dem specielt velsmagende. Alle de her tiltag betyder også, at man skal gå rigtig mange gange frem og tilbage. Der var kun halvfyldt, da vi var der, men der var alligevel en del kø og mange mennesker ved buffeten.


Minijuice

Røræg i portionsanrettede skåle.


Minijuice

Røræggene fylder ikke meget, når de kommer ud af skålene og op på en tallerken


Der var desværre ikke færdiglavede pandekager. I stedet havde de sådan en varmeplade og noget pandekagedej, hvor gæsterne selv kunne lave deres pandekager. Det tager lang tid, og selvfølgelig var der masser af kø, så det sprang jeg over.


Check ud

Efter morgenmaden var det tid til check ud. Vi kom igen direkte til, fik regningen og betalte og sagde farvel. Vi fik udleveret en voucher, så hvis vi bookede et nyt ophold inden d. 18. august, ville vi få 15% rabat.


Regningen

Den samlede udgift blev 2.368 kroner.


Regningen

Spar 15% hvis du booker nyt ophold inden for en lille måneds tid.


Min samlede vurdering

Herunder følger min samlede vurdering af 1-dags spaophold på Comwell Korsør.


Værelset: Det var nydeligt og generelt rigtig fint med masser af plads. Det haltede en lille smule med rengøringen de steder, hvor rengøringspersonalet ikke umiddelbart kunne nå. Jeg var utrolig glad for den direkte udgang til AquaSpaen i stueetagen, så det vil jeg klart anbefale at få, hvis man selv overvejer en tur på Comwell i Korsør.


Personalet: Hjælpsomme. Desværre løb vi ind i de her småproblemer med manglende shampoo, ingen badekåbe eller badesandaler, lidt bemandingsproblemer i restauranten til frokost og sådan. Det er ikke noget katastrofalt, men når man betaler +2000 kr. for 1 overnatning, så forventer man også, at sådan noget er i orden.


Service: Jeg var meget positiv over, at der var ad libitum af saft, frugt, vand og små snacks i forbindelse med AquaSpaen. Det var et sted, hvor jeg regnede med, at de ville presse citronen og lave mersalg på disse ting.


Lokalerne: Det er ikke nybyggeri, men generelt pænt og vedligeholdt.


Prisniveau: Den samlede regning inkl. Pringles, et par chokoladebarer og lidt sodavand endte på 2.368 kr. Det er okay uden at være hverken billigt eller dyrt. Jeg kunne se, at der på nogle af vinene var pæne avancer. Så man skal ikke forvente at gøre et scoop på en vin til aftensmaden her. Behandlingerne lå også i den dyre ende, så der er rig mulighed for at bruge masser af penge.


AquaSpa-området: Der er det mest basale. Vi var heldige med vejret, så mange valgte at tage sol, hvilket blot betød, at der var endnu mere plads os. Der var behageligt indenfor på trods af høj solskin. Det er dog ikke et sted, hvor jeg ville kunne få flere dage til at gå.


Behandlinger: Du kan tilkøbe behandlinger mv., men de tager sig rigtig godt betalt for dem. 35 minutters rygmassage koster 650 kr. og vil du have 80 minutters helkropsmassage, skal du smide knap 1095 kr.


Samlet vurdering bliver 3 ud af 5 stjerner.


Note: Undersøger du Comwell på Trustpilot, så vil du se, at de har en rigtig dårlig score. Det relaterer sig ikke til oplevelser med Comwell, men fordi de på et tidspunkt fik booket et arrangement med nogle svenske højreradikale. Det blev en masse venstreorienterede sure over og skrev derfor en masse negative anmeldelser på Trustpilot. Da arrangementet så blev aflyst, kom der en stribe nye negative anmeldelser, hvor kritikken nu var, at man lå under for den yderste venstrefløj…

Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. marts 2022

FIRE

76%

EJENDOMME: 19 LEJEMÅl
AKTIER: 250.267,00 kr.
CROWDLENING: 94.456,00 kr.

35.500,00 kr.

overskud fra investeringer

marts 2022

35.500,00 kr.

Der er 3 år, 4 måneder og 28 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 40-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.