Jeg har købt 3 nye udlejningslejligheder

3 lejligheder til udlejning købt i Nykøbing F og Nakskov

Af

|

Udgivet for 1 år siden

|

Ejendomsinvestering

Jeg har købt ny(e) lejlighed(er)! Hele 3 lejligheder har jeg handlet af den samme sælger. Det drejer sig om 2 lejligheder i Nykøbing F., og 1 i Nakskov. Lejlighederne i Nykøbing F., er 2-værelses lejligheder på omtrent 50 kvm stykket. Lejligheden en Nakskov er noget større på cirka 65 kvm, og så er den i beliggende i en nyere bygning (fra 90’erne) med blandt andet elevator. Der er lejere i 2 af lejlighederne, og den sidste står tom, men er meget nem at leje ud.


Det var ikke planen, at jeg ville købe flere lejligheder i år, men det var en fornuftig pris til en meget attraktiv finansiering. Den samlede købspris blev 1,1 million kroner, og jeg har fået tilbudt realkredit i alle 3 lejligheder (via sambelåning). Jeg satser på at kunne belåne dem med 75% og dermed få et samlet realkreditlån på 825.000 kroner. I relation til det indlæg jeg skrev om gældssammensætning, bliver det naturligvis med fast rente. På den måde får jeg styrket min samlede gældssammensætning, da de variable banklånene nu kommer til at udgøre en væsentlig mindre del af min gæld.


Herudover giver sælger et rentefrit lån 170.000 kroner, der skal betales tilbage over 3 år. P.t. er jeg ved at undersøge, hvad det vil koste i ekstra bidragssats at få tilsvarende afdragsfrihed på realkreditlånet. Hvis det bliver en væsentlig større omkostning, vil jeg blot betale lånet til sælger via driften og trække lidt mindre ud i løn til mig selv. Hvis det drejer sig om en mindre omkostning, vil jeg få lagt afdragsfrihed ind på realkreditlånet. De sidste 105.000 kroner kommer jeg selv med.


Lejlighed #11 i Vordingborg krævede eksempelvis et større renoveringsarbejde, men det er heldigvis ikke tilfældet her. Derfor var det en no-brainer at slå til.


  • Gode lejligheder, beliggenhed m.v.
  • Fornuftig priser
  • Attraktiv finansiering: 75% realkredit, 15% sælgerfinansiering til 0% i rente og 10% egenbetaling
  • 2 er udlejet og 1 er indflytningsklar

Når de 3 lejligheder er oppe og køre kommer der en nærmere gennemgang af casen inklusiv udlejningsbudget m.v.


Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. marts 2019

FIRE

55%

EJENDOMME: 14 LEJEMÅl
AKTIER: 145.354,00 kr.
CROWDLENDING: 2.438,00 kr.

27.345,00 kr.

overskud fra investeringer

marts 2019

27.345,00 kr.

Der er 9 år, 7 måneder og 15 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 42-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.