Billig arbejdsskadeforsikring til IVS, ApS og A/S selskab

Husk lovpligtig arbejdsskadeforsikring hvis du har et selskab (IVS, ApS, A/S)

Billig arbejdsskadeforsikring til IVS, ApS og A/S selskab

Af

|

Udgivet for 2 år siden

|

Ejendomsinvestering

Driver du et selskab (IVS, ApS, A/S), er der en del lovgivning, som du skal honorere. En af de pligter, der følger med, er den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Den skal du have, også selvom du ikke er ansat med ansættelseskontrakt eller udbetaler løn til dig selv. Selskabet har som minimum en direktør, og det er den udløsende faktor. Driver du selskab som I/S eller enkeltmandsvirksomhed, har du ikke pligt til at tegne denne forsikring - det er altså udelukkende i selskabsregi.


Har du en struktur med et ApS og holding selskab, så er naturligvis krav til forsikring der dækker selskaber. Der er også tilfældet, hvis du har forskellige datterselskaber, der ejer hver sin ejendom. Jeg har selv haft selskab i mange år, og min erfaring er, at prisen typisk er mellem 900 – 1.800 kroner per selskab for denne forsikring ved almindeligt kontorarbejde.


Prissammenligning på erhvervsforsikringer

Find priser på lovpligtig arbejdsskadeforsikring her

Indhent tilbud og priser på erhvervsforsikringer her. Find-erhvervsforsikring.dk sammenligner priser på forsikringer til erhverv fra en lang række forsikringsselskaber.
Læs mere her


For et par år siden flyttede jeg min erhvervsforsikringer til IF, og i den forbindelse opdagede jeg, at de tilsyneladende har et mere fleksibelt produkt. Her tegner du forsikringen ud fra et cirka antal timer, som du arbejder i virksomheden. I Blue Lobster IVS, hvor jeg arbejder cirka 20 timer om ugen, betaler jeg 184 kroner om året. Aktivitet er angivet til computerprogrammering d.v.s. kontorarbejde.


I Casper Schneidereit A/S (ejendomsselskab) er der 2 ansatte. Jeg laver selv kontorarbejde 10-12timer/ugen og herudover er der en vicevært ansat, som laver vedligeholdelse og istandsættelse (8 timer/ugen). For dette betaler jeg sammenlagt 546 kroner. Det er værd at bemærke at karakteren/risikoen ved arbejdet, har en stor indflydelse på den endelige pris.


Denne fleksibilitet baseret på det faktiske antal arbejdstimer er særligt attraktiv, hvis du driveret selskab ved siden af dit lønmodtagerarbejde.


Disclaimer: For god ordens skyld skal jeg nævnt, at IF ikke har betalt mig for at lave dette indlæg. Min relation til virksomheden er udelukkende som erhvervskunde.


Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. november 2019

FIRE

64%

EJENDOMME: 14 LEJEMÅl
AKTIER: 241.566,00 kr.
CROWDLENING: 20.456,00 kr.

32.145,00 kr.

overskud fra investeringer

november 2019

32.145,00 kr.

Der er 5 år, 10 måneder og 15 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 39-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.