Salg / udlejning af gulvslibemaskine (med slibepapir)

Hvorfor har jeg købt en gulvslibemaskine?

Hvorfor har jeg købt en gulvslibemaskine?

Hvorfor har jeg købt en gulvslibemaskine? - Mangler du en gulvslibemaskine, så kan du leje en billigt her. Billig udlejning

Salg / udlejning af gulvslibemaskine (med slibepapir)

Af

|

Udgivet for 6 år siden

|

Ejendomsinvestering

Udlejning og slibepapir til gulvslibemaskiner

Nordens største webshop indenfor salg af slibematerialer til både erhverv og private

Carls.nu forhandler alt indenfor slibematerialer og tilbehør, så som trekant slibeark, sliberondeller, sandpapir i ruller, slibebånd, slibebånd på specialmål, alt til gulvslibning, poleringsartikler, slibemaskiner og meget andet.
Læs mere her


Hvorfor har jeg købt min egen gulvslibemaskine?

I videoen herunder får du svaret på, hvorfor jeg har købt min egen gulvslibemaskine. Vil du se andre videoer, så kan du følge mig på Youtube.Hvis du ikke kan overkomme videoen, så kommer pointerne ridset op i tekstform her:

  • Jeg kender udstyret, maskinen og nuancerne i den. Den samme føling vil jeg ikke kunne have med forskelligt materiel, som jeg lejer. At lave en pæn gulvafslibning er faktisk ikke så nemt, som det ser ud. Maskinen skal ikke stå mange sekunder på det samme sted, før den laver en fordybning i gulvet.
  • Jeg har 100% kontrol over maskinen og dermed min plan for renovering. Når jeg køber en ny lejlighed, kører jeg med ret snæver tidsplan, fordi det koster penge at have den stående tom. Derfor er jeg afhængig af at kunne planlægge ud fra en ret fleksibel adgang til det nødvendige udstyr. Den fleksibilitet mangler jeg, når det ikke er mit udstyr.
  • Jeg sparer penge på både at leje, logistik frem og tilbage til byggemarked samt forbrugsmaterialer. Detailprisen på slibemåtterne er ret høj i forhold til indkøbsprisen. Det er ikke nogen hemmelighed, at byggemarkedet tjener fedt på at sælge de nødvendige slibemåtter.
  • Jeg lejer den selv ud, og lejeindtægten skal nok betale maskinen hjem. Det er med til at udvide mine netværksmuligheder, og jeg møder en masse spændende og dygtige håndværkere og gør-det-selv mennesker.

Jeg glemte at nævne prisen på udstyret i videoen. De er købt brugt fra en nedlagt malerforretning, og jeg gav 10.000 kr. for det hele inklusiv alt.


Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. marts 2022

FIRE

76%

EJENDOMME: 19 LEJEMÅl
AKTIER: 250.267,00 kr.
CROWDLENING: 94.456,00 kr.

35.500,00 kr.

overskud fra investeringer

marts 2022

35.500,00 kr.

Der er 3 år, 4 måneder og 28 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 40-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.