Hvorfor har jeg købt en gulvslibermaskine (video)?

Udlejning af gulvslibermaskine i Nykøbing F. og omegn

Af

|

Udgivet for 1 år siden

|

Ejendomsinvestering

» Hvis du er landet her, fordi du gerne vil leje en gulvslibermaskine, så klik her.


Jeg er begyndt at optage video

Jeg deltager i en såkaldt ”video challenge”, hvor jeg hver dag i en uge, skal optage, redigere og uploade en video. Form og indhold står en frit for, man skal bare få produceret noget video, hvor man selv er foran kameraet. Det er faktisk enormt svært, men jeg skal nok komme igennem udfordringen. Det betyder også, at der vil komme en masse nye indlæg.


Hvorfor har jeg købt min egen gulvslibemaskine?

I videoen herunder får du svaret på, hvorfor jeg har købt min egen gulvslibemaskine.Hvis du ikke kan overkomme videoen, så kommer pointerne ridset op i tekstform her:


  • Jeg kender udstyret, maskinen og nuancerne i den. Den samme føling vil jeg ikke kunne have med forskelligt materiel, som jeg lejer. At lave en pæn gulvafslibning er faktisk ikke så nemt, som det det ser ud. Maskinen skal ikke stå mange sekunder på det samme sted, før den laver en fordybning i gulvet.
  • Jeg har 100% kontrol over maskinen, og dermed min plan for renovering. Når jeg køber en ny lejlighed, kører jeg med ret snæver tidsplan (det koster jo penge at have den stående tom), og derfor er jeg afhængig af, at kunne planlægge ud fra en ret fleksibel adgang til det nødvendige udstyr. Den fleksibilitet mangler jeg, når det ikke er mit udstyr.
  • Jeg sparer penge på både at leje, logistik (frem og tilbage til byggemarked), og forbrugsmaterialer. Detailprisen på slibemåtterne er ret høj i forhold til indkøbsprisen. Det er ikke nogen hemmelighed, at byggemarkedet tjener fedt på at sælge de nødvendige slibemåtter.
  • Jeg lejer den selv ud, og lejeindtægten skal nok betale maskinen hjem. Det er med til at udvide mine netværksmuligheder, og jeg møder en masse spændende og dygtige håndværkere og gør-det-selv mennesker.

Jeg glemte at nævne prisen på udstyret i videoen. De er købt brugt fra en nedlagt malerforretning, og jeg gav 10.000 kroner for det hele inklusiv alt.


Dette indlæg er sponseret af Martin fra Senge-testeren.dk
Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. marts 2019

FIRE

55%

EJENDOMME: 14 LEJEMÅl
AKTIER: 145.354,00 kr.
CROWDLENDING: 2.438,00 kr.

27.345,00 kr.

overskud fra investeringer

marts 2019

27.345,00 kr.

Der er 9 år, 7 måneder og 15 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 42-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.