Corona-frygt og byggeprojekt - Sådan gik februar 2020

Månedsrapport #26 (Februar 2020)

Månedsrapport #26 (Februar 2020)

Månedsrapport #26 (Februar 2020) - Corona-frygten har for alvor ramt aktiemarkedet, og jeg er i fuld gang med mit byggeprojekt. Sådan gik februar 2020.

Corona-frygt og byggeprojekt - Sådan gik februar 2020

Af

|

Udgivet for 4 år siden

|

Månedsrapporter

Regnvåde februar har fundet sin afslutning. Det er derfor blevet tid til at gøre måneden op.


Sådan gik februar 2020

Grundet ombygning af kontor og lejlighed er det blevet en anderledes månedsvideo denne gang:
Proper er månedens sponsor

Månedens sponsor er Proper. Proper hjælper udlejere med indkrævning af husleje, huslejeregulering mv. til en fast pris på 49 kr. pr. lejemål. Jeg har netop selv lagt mine lejemål over til Proper, og der kommer derfor et længere indlæg om Proper i denne måned.


Fødselsdag

Jeg fyldte først og fremmest 33 år, og mit ejendomsselskab fyldte 6 år. Det blev markeret med et flag på Instagram og en konkurrence om 20 fastelavnsboller på ejendomsselskabets facebook-side.


I februar fyldte jeg 33 år, og det blev samtidig det 6. år som udlejer.


Salg af ejendomsinvesteringskurser går godt

I slutningen af februar lancerede jeg en ny side for mit ejendomsinvesteringskursus. Generelt var februar også en fornuftig måned på salgssiden, men den slog dog ikke januar.


Nyt kursus klar d. 1. juni – køb nu og spar 50% (begrænset antal pladser)

Ved årsskiftet satte jeg et mål om at lancere endnu et digitalt produkt, og jeg er kommet så langt, at jeg snart skal starte produktionen op.


Produktet bliver onlinekursus med videolektioner, hvor jeg fra start til slut gennemgår, hvordan man skaber, markedsfører og sælger et onlineprodukt. Kurset er på begynderniveau, så der kræves ingen specielle forudsætninger for at komme i gang med at skabe en ekstra indkomst.


Kurset udspringer af mine egne erfaringer med online salg og digitale produkter:

  • Jeg har solgt online kurser i ejendomsinvestering for et pænt 6-cifret beløb og har generelt fået rigtig gode tilbagemeldinger på det.
  • Jeg har produceret kurser til GoLearn, der er en Spotify-lignende platform for kurser, hvor jeg hvert kvartal modtager et honorar efter antal visningstimer.
  • Jeg har tjent flere millioner på at opbygge, drive og markedsføre affiliate websites gennem de sidste 10 år.
  • Jeg har arbejdet professionelt med online markedsføring i over 15 år.

Kurset bliver ca. på 4 timer og tager dig som nævnt hele vejen rundt. Det kommer til salg for 695 kr. ekskl. moms.


Spar 50% - køb adgang i dag!

Det er allerede muligt for at købe adgang til kurset - endda med en pæn rabat. Hvis du køber en plads i dag, så sparer du 50%! Herudover får du adgang 14 dage før alle andre. Kurset bliver officielt lanceret d. 1. juni 2020.


Hvis du er interesseret, så kan du tilmelde dig her: www.onlineindkomst.dk.


Ovenstående tilbud er begrænset til de første 25 deltagere.


Ejendomsinvestering

Jeg har investeret i 14 udlejningslejligheder og 1 sommerhus.


I gang med ombygning og renovering

Fysisk har den stået på den helt store renovering af den lejlighed, som jeg købte d. 1. februar. En del af den skal laves til erhverv i form af et lille kontorfællesskab. Resten, en stue og et ekstra værelse, bliver tillagt min private lejlighed. Der er blevet fjernet væg, isat dør, blændet dørhuller, lavet nye stikkontakter, skiftet radiatorer og meget mere. Sådanne projekter bliver bare altid mere omfangsrige end først antaget.


Ny dør mellem de to lejligheder

Ny dør isat mellem de to lejligheder.


Marts skal bruges på at bygge lejlighederne op igen. Malerarbejdet bliver det absolut mest tidskrævende. Det hele skulle gerne stå færdigt og snorlige d. 25 marts.


Nyt tag på ejendom

På selvsamme ejendom trænger taget til en udskiftning. Det er en både demokratisk og byggeteknisk proces, som jeg er i fuld gang med. Jeg håber, at vi kan stemme det igennem på næste generalforsamling og komme i gang med tagudskiftningen sidst på sommeren.


Flytning til Proper

Proper er månedens sponsor, og i forlængelse af det har jeg også flyttet alle mine lejemål over til dem. De tager 49 kr pr. måned pr. lejemål og står herefter for økonomi mv. I løbet af marts måned kommer jeg med et lidt længere indlæg om Proper. Jeg har siden sommeren 2019 haft et lejemål til at køre hos Proper, og det har kørt upåklageligt.


Brickshare

Jeg havde jo regnet med, at mine kommende Brickshare-investeringer nærmest alene kunne finansieres via henvisningsprovision. I januar fik jeg 750 kr. (3 leads), men februar er der intet kommet. Det hænger nok delvist sammen med, at der heller ikke er kommet nye projekter på i februar. Tilgengæld har de lanceret en ny betalingsmodel, hvor man reserverer en andel i projektet og først betaler, når projektet er tæt på fuldtegnet eller fuldreserveret. På den måde slipper man for at have en masse kapital bundet i et projekt, der tager flere måneder at fuldtegne.


Jeg fik en statusmail på Linde Allè-projektet i slutningen af februar. Det kører tilsyneladende, som det skal.


Brickshare

Der forventes udbytte i 2. kvartal 2020 for Linde Allè-projektet.


Rødovre-projeket er lige nu tegnet med 60%, så det skrider da også fremad. Du kan som altid følge med i mine Brickshare-investeringer her.


Sommerhuset i Lalandia

Sommerhuset i Lalandia har haft en lejeindtægt på 5.158 kr. ekskl. forbrug i februar. Der har ingen reparationer eller vedligeholdelse været. For marts er det pt. booket for 2.744 kr. ekskl. forbrug.


Corona-frygt har også ramt Lalandia, som har sat en begrænsning på 1.000 gæster i badelandet.


Corona-frygt i Lalandia

Lalandia begrænser badelandet til 1000 gæster.


Jeg mener, at der kan være 1.300 gæster i alt. De holder samtidig lukket for dagsgæster, altså gæster som ikke har booket sommerhus, så i praksis tror jeg ikke, at sommerhus-gæsterne kommer til at kunne mærke det.


Aktier

Jeg solgte en stor del af mine aktier i slutningen af januar grundet risiko for Corona-frygt. Det viste sig desværre at være den rigtige beslutning, da aktiemarkedet nærmest har været i frit fald siden.


Porteføljen ser nu sådan her ud:


Aktie/Værdipapir Antal Kurs Værdi
Portefølje C (CAO)
Novo Nordisk 150 stk kr 394,75 kr 59.212,50
Tryg 220 stk kr 179,70 kr 39.534,00
Kontant - - kr 21.974,81
  kr 120.721,31
Portefølje D (CRP)
Almindelig Brand 295 stk kr 51,95 kr 15.325,25
Kontant - - kr 1.847,30
kr 17.172,55

Samlet har jeg aktier for 137.893,86 kr.


Det var alt for denne gang. Vi ses i næste månedsrapport!


Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. marts 2022

FIRE

76%

EJENDOMME: 19 LEJEMÅl
AKTIER: 250.267,00 kr.
CROWDLENING: 94.456,00 kr.

35.500,00 kr.

overskud fra investeringer

marts 2022

35.500,00 kr.

Der er 3 år, 4 måneder og 28 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 40-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.