Pænt millionoverskud på ejendomsinvestering

Månedsrapport #29 (Maj 2020)

Månedsrapport #29 (Maj 2020)

Månedsrapport #29 (Maj 2020) - Regnskabet for ejendomsselskabet er netop blevet færdigt, og resultatet blev et overskud i millionklassen.

Pænt millionoverskud på ejendomsinvestering

Af

|

Udgivet for 4 år siden

|

Månedsrapporter

Maj synger på sidste vers. Det er derfor blevet tid til at gøre måneden op ud fra et økonomisk synspunkt. Corona-restriktionerne er heldigvis på tilbagetog, og vi kan forhåbentlig snart få vores hverdag tilbage.


Sådan gik maj 2020

Hvis du foretrækker det mere dybdegående videoformat, så kan du se min video herunder, hvor jeg fortæller mere om måneden, der gik:Over 700 nye subscribers på min Youtube-kanal

Jeg har fået godt gang i min Youtube-kanal, som har rundet 1.360 subscribers nu. Kanalen er blevet kvalificeret til Youtube-partnerskab, og det betyder, at jeg får en del af de reklameindtægter, som mine videoer skaber. Indledningsvis ser det fornuftigt ud.


Lagkage Bluelobster.dk

Lagkage i anledning af 1000 subscribers på Youtube


Samlet lønindkomst på 105.000 kr. i maj

I maj måned har jeg tjent lidt over 35.000 kr. på at sælge kurser, drive min blog og lave videoer. Herudover har jeg trukket 20.000 kr. ud af mit ejendomsselskab. Min lønindkomst fra mit "almindelige" job, min deltidsstilling som brandmand og min reservestilling i Forsvaret endte på lidt over 51.000 kr. Samlet set rundede jeg en personlig indtægt på 105.000 kr. for maj måned. Det er jeg meget tilfreds med. Den fordeler sig sådan her:


Lønindkomst
Samlet løn kr 51.500,00

Online aktiviteter
Bannerannoncering kr 0,00
Nyhedsbrev og blog kr 3.094,00
Affiliate marketing kr 2.551,00
Kursus i ejendomsinvestering kr 29.586,00
- kr 35.231,00

Ejendomme
Kautionspræmie kr 6.000,00
Pensionsindbetaling kr 4.000,00
Løn kr 10.00,00
- kr 20.000,00

Desværre var der ingen månedsannoncør denne gang. Har du et relevant produkt, som du gerne vil promovere for de 10.000 læsere, som følger med på bloggen hver måned? Så læs mere om min annonceringspakke her.


Kursus i onlineindkomst er næsten klart

Mit næste online kursus er snart klar. I kurset lærer du at skabe og sælge et digitalt produkt for på den måde få en ekstra indkomst på samme måde, som jeg har gjort med denne blog og mit kursus i ejendomsinvestering.


Det var meningen, det skulle være udkommet her i starten af juni, men på grund af coronakrisen, har jeg måtte udskyde det lidt.


Jeg forventer at lancere kurset i ultimo juni. På www.onlineindkomst.dk kan du skrive dig op. Så modtager du en mail, når det er klart.


Ejendomsinvestering

Jeg har i dag 20 ejerlejligheder, hvor jeg bor i den ene og udlejer de 19 andre. Herudover har jeg et sommerhus, som også bliver udlejet.


Få adgang til mit komplette kursus i ejendomsinvestering - Kun 2.500 kr

Vil du lære at investere i ejendomme? Jeg har samlet al min viden i et 12 timers online kursus. Du får adgang til over 100 videolektioner som tager dig fra A-Z inden for ejendomsinvestering.
Læs mere her


Sommerhus I Lalandia

Der har været 0 kr. i lejeindtægt fra sommerhuset i Lalandia! Den manglende lejeindtægt er selvfølgelig et resultat af, at Lalandia har været lukket på grund af corona.


Der er ikke, og der skal heller ikke være, hjælpepakker til sommerhusejere. Det er vilkårene. Lalandia har ekstraordinært givet os lov til at leje vores sommerhuse ud privat i nedlukningsperioden. Jeg har ærlig talt ikke gidet bruge tid på det. I stedet har jeg selv og min nærmeste familie brugt det.


Lalandia åbner op igen i starten af juni, dog uden brug af badeland. Jeg tror ikke, at vi er tilbage med fuld lejeindtægt fra dag ét, men lidt har også ret.


Ejendomsinvesteringer gennem Brickshare

Jeg har 36.000 kr. investeret hos Brickshare. Der er ikke kommet noget udbytte endnu, og der er heller ikke kommet nye projekter siden sidst. Jeg står fortsat på sidelinjen og afventer.


Casper Schneidereit A/S

Casper Schneidereit A/S er mit selskab, som ejer og udlejer mine ejerlejligheder. Driftsmæssigt er der ikke sket det store. Der var et ønske om hurtig fraflytning fra en lejer, da denne havde fundet noget større at bo i. Det blev straks iværksat. Jeg holdte fremvisning og fandt en ny lejer, som kunne flytte ind med det samme.


Vedligeholdelsesmæssigt har der været problemer med et brusearmatur i en lejlighed og en vandhane i en anden. Det kostede et par tusinde kroner at få det ordnet.


Der er ingen restancer eller tomme lejemål.


Jeg har købt 4 nye ejerlejligheder i Korsør for 1.850.000 kr.

Endelig skete det! Købet gik igennem, og finansieringen faldt på plads. Jeg glæder mig til at få nøglerne til lejlighederne. De 3 er udlejede, og den sidste er ledig d. 1. juni. Så skal jeg for alvor i gang med boligudlejning i Korsør.


I videoen herunder fortæller jeg mere om købet inkl. afkastberegning mv.Regnskabet i Casper Schneidereit A/S for 2019 er på plads

Regnskabet er færdigudarbejdet. Vanen tro kommer jeg til at lave en selvstændig blogpost, hvor jeg gennemgår regnskabet i detaljen. Derfor går jeg ikke i dybden med det her.


Det blev til et samlet overskud på den rigtige side af 1 million kr. for 2019. Det er et rigtig fint resultat. Det betyder også, at egenkapitalen nu har rundet 2 millioner kr.


Aktier

Aktierne har udviklet sig positivt, men det er generelt ikke et område, som jeg har haft særlig meget fokus på det sidste stykke tid.


Der er samlet investeret 148.420,49 kr i aktier.


Afrunding

Det var alt for denne gang. Juni måned kommer til at gå med at færdiggøre mit kursus i onlineindkomst og få lejlighederne i Korsør op og køre.


Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. marts 2022

FIRE

76%

EJENDOMME: 19 LEJEMÅl
AKTIER: 250.267,00 kr.
CROWDLENING: 94.456,00 kr.

35.500,00 kr.

overskud fra investeringer

marts 2022

35.500,00 kr.

Der er 3 år, 4 måneder og 28 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 40-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.