Nyt lånetilbud, fogedsag og renoveringsprojekter - August 2020

Månedsrapport #32 (August 2020)

Månedsrapport #32 (August 2020)

Månedsrapport #32 (August 2020) - Sådan gik min august 2020. En lejer skal sættes ud med hjælp fra fogedretten.

Nyt lånetilbud, fogedsag og renoveringsprojekter - August 2020

Af

|

Udgivet for 4 år siden

|

Månedsrapporter

Det er blevet tid til at se tilbage på august.


Sådan gik august 2020

I videoen herunder fortæller jeg, hvordan august er gået.Samlet lønindkomst på 75.697 kr.

Indkomsten er på niveau med forrige måned, men i denne måned har jeg dog ikke fået de 13.500 kr., som jeg normalt trækker ud af ejendomsselskabet som løn mv. til mig selv. Årsagen er, at jeg glemte at få lavet løn til mig selv i denne måned.


Lønindkomst
Løn kr 52.549,00

Online aktiviteter
Bannerannoncering kr 0,00
Nyhedsbrev og blog kr 548,00
Affiliate marketing kr 721,00
Kursus i ejendomsinvestering kr 21.859,00
- kr 23.128,00
Ejendomme
Kautionspræmie kr 0,00
Pensionsindbetaling kr 0,00
Løn kr 0,00
- kr 0,00

Renovering af garageanlæg

Der er nu lagt fliser og trukket vand og strøm til det garageanlæg, jeg købte tidligere på året. Herudover er der blevet fjernet en indvendig væg og lavet et dørhul, så de 3 garager hænger sammen indvendigt. Slutteligt er august gået med at fjerne betongulvet i den ene garage for at grave af og isolere.


Planen er, at det skal fungere som kontor og lager for mit ejendomsselskab. Den 1-værelses lejlighed, som jeg benytter som kontor, skal i stedet lejes ud, så den kan skabe noget indkomst.


Garage-projekt

Vægge fjernet i garagen.


Fyrværkeruddannelsen er bestået

Jeg har været afsted på 5 dages fyrværkerikursus i Esbjerg og har bestået scenefyrværkeruddannelsen samt den teoretiske del til festfyrværkeruddannelsen. Nu mangler jeg blot den praktiske del, hvor jeg skal fungere som medhjælper ved 10 shows af forskellig typer og karakter. Det har bare vist sig, at det ikke er så nemt at blive medhjælper, som jeg ellers troede, det ville blive. Det hele virker faktisk noget støvet og indgroet.


Så jeg har i første omgang sat mit ned og brugt mine kompetencer på at skitsere et digitalt marketingsetup med henblik på at lave leadgenerering i festfyrværkerbranchen. Min tanke er, at hvis jeg kan finde og rekruttere kunder, så vil jeg nemt kunne finde en samarbejdspartner, som vil sælge produktet og udføre fyrværkerishowet.


6 tommer luftbombe shell

6" luftbombe.


fireworks

Scenefyrværkeri.


Ejendomsinvetstering

Jeg har 19 lejemål, som jeg udlejer. Herudover bor jeg selv i en lejlighed, og så har jeg et feriehus i Lalandia, som bliver udlejet en stor del af året.


Få adgang til mit komplette kursus i ejendomsinvestering - Kun 2.500 kr

Vil du lære at investere i ejendomme? Jeg har samlet al min viden i et 12 timers online kursus. Du får adgang til over 100 videolektioner som tager dig fra A-Z inden for ejendomsinvestering.
Læs mere her


Fogedsag

Sidste gang fortalte jeg, at 3 lejere var i restance. Det er nu reduceret til 2 lejere, hvor det ene lejemål er blevet ophævet. Lejer har valgt ikke at fraflytte frivilligt, så sagen er sendt til udsættelse via fogedretten. Den anden lejer har fået et par dage til at få styr på situationen.


Jeg har indgået salgsaftale på mit rækkehus

Jeg er blevet enig med en kommende køber om betingelserne for salget af mit rækkehus i Sakskøbing. Aftalen er ikke underskrevet, men der er altså enighed om handlens betingelser. Jeg har á flere omgange overvejet at beholde det, fordi det egentlig er en ganske fin udlejningscase, men salget bliver alligevel en realitet, da det ikke passer ind i den eksisterende portefølje, og huset er ikke belånt, så slutprovenuet vil blive ganske fornuftigt.


Lejer fraflyttede i slutningen af august. En del af aftalen er, at jeg klargører det til udlejning. Det skal males, have ordnet gulve mv., så det er jeg startet op på.


Køb af ny ejerlejlighed

Jeg har i august kigget på en ny lejlighed. Sælger og jeg er efterhånden enige om betingelserne for handlen. Jeg satser på at kunne underskrive i næste måned.


Lånetilbud fra Totalkredit Erhverv

Jeg har hidtil benyttet DLR kredit til lån til ejendomsinvestering, men banken har nu lavet et samarbejde med Totalkredit Erhverv. De har kigget på mine 4 lejligheder i Korsør og kom indledningvist med en låneudmåling på fulde 80%, hvilket var rigtig fint. I forhold til bidragssats kunne de dog slet ikke være med, da de var helt oppe på 2% ved en 80% belåning. Korsør skulle åbenbart være et mindre attraktivt område end Nykøbing F. og Maribo. Løsningen blev, at belåningen i stedet er sat ned til 70%, hvorved bidragssatsen endte på 1,30%. Herudover kommer der KundeKroner retur, som er et TotalKredit koncept, hvor der gives lidt rabat på ens ÅOP. Omfangsmæssigt er det cirka 1.500 kr. i rabat pr. million, der er lånt.


Jeg har en fornemmelse af, at DLR kredit ville kunne have gjort det marginalt bedre, men objektivt set er det også svært at være utilfreds med et fastforrentet lån over 30 år med en ÅOP på 2,65%.


Sommerhuset i Lalandia

Der er kommet 4.231 kr. i lejeindtægt for august. Det er noget mindre end august i 2019, der var på 7.336 kr. September ser sløj ud, men oktober er efterhånden godt booket. Som jeg kan forstå det på meldingerne fra Lalandia, så er det fraværet af udenlandske gæster, der rammer i august, da både den svenske og tyske sommerferieperiode er anderledes end i Danmark. Der har været en omkostning på 75 kr. til en ny el-pære, og så er jeg blevet bedt om at gøre hovedrent. Én gang om året skal huset gøres hovedrent. Det kan ejer selv gøre, eller det er muligt at betale Lalandia for at gøre det.


Brickshare

Intet nyt. Jeg kan også se på antallet af henvisningsprovisioner, at der ikke er ligeså meget fart på deres TRUST-projekter, som der har været på deres konkrete ejendomsprojekter.


Aktier

Jeg har 157.362,39 kr. investeret i aktier.


Det var alt for denne gang.

Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. marts 2022

FIRE

76%

EJENDOMME: 19 LEJEMÅl
AKTIER: 250.267,00 kr.
CROWDLENING: 94.456,00 kr.

35.500,00 kr.

overskud fra investeringer

marts 2022

35.500,00 kr.

Der er 3 år, 4 måneder og 28 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 40-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.