Nyt design til min blog om økonomi & investering

Der er kommet nyt design på bloggen

Der er kommet nyt design på bloggen

Der er kommet nyt design på bloggen - Jeg har fået lavet et nyt design til min blog, der handler om økonomi og investering.

Nyt design til min blog om økonomi & investering

Af

|

Udgivet for 5 år siden

|

Diverse

Lad os skrue tiden tilbage. Jeg startede bloggen i slutningen af 2017, fordi jeg selv var begyndt at læse med på en række investeringsblogs. Det var super spændende, og jeg blev i bund og grund inspireret til at gøre det samme. Hurtigt fik jeg skrevet de første indlæg, og på en eftermiddag fik jeg kodet et lille blogsystem og lagt det hele online.


Gammelt design

Det gamle blogdesign.


Det har udviklet sig, og i dag har jeg skrevet knap 70 indlæg og har omkring 10.000 læsere hver måned.

Jeg havde dengang ingen konkrete mål. Det skulle bare være sjovt, og det skulle være noget, som jeg havde lyst til at lave, når jeg lige havde en time eller to.


CMS

Bloggens administrationssystem.


Den stigende interesse har betydet, at bloggens økonomisk potentiale er vokset. Hvis du ikke allerede har opdaget det, så kommer indtægterne fra salg af mit onlinekursus, annoncesalg på siderne og lidt affiliate marketing.


Behov for omstrukturering

Baseret på de seneste 1,5 års erfaringer med at blogge om økonomi, kan jeg se, at indholdsstammen af og til bliver ramt af nogle knopskydninger. Jeg har blandt andet skrevet om affald smidt på gaden, hvordan jeg optimerer mit pendlerliv og endda også om robotstøvsugere. Der ligger ikke noget strategisk bag dette. Det er bare noget, som har fanget mig, og så har bloggen været der, hvor jeg har haft mulighed for at få det online.


Denne lidt ustrukturerede tilgang er et gennemgående karaktertræk ved meget af det, jeg laver. Jeg sætter forskellige skibe i søen, og de skibe, som kan holde sig oven vande, begynder jeg at arbejde med.


Det gamle website var slet ikke gearet til alt dette. Formålet dengang var blot at få nogle artikler om økonomi og investering online. Nu har bloggen fået et fornuftigt økonomisk potentiale og en relativ stor læserskare. Derfor vurderede jeg, at tiden var inde til at investere i et nyt design og system. Det betyder, at bloggens profil bliver skarpere, men der er stadigvæk mulighed for at publicere indlæg, som ikke harmonerer med hovedformålet.


De overordnede tanker

Først og fremmest er mit digitale produkt kommet mere i fokus. Kurset er en vigtig indtægtskilde, og den vil jeg selvfølgelig sætte fokus på. Herudover har hovedkategorierne fået en fremtræden plads, mens de mere vilkårlige kategorier med indlæg om f.eks. robotstøvsugere er skubbet lidt tilbage. Slutteligt har jeg sat mere fokus på mit mål, hvor jeg sigter efter at ramme et afkast på 50.000 kr./måned fra mine investeringer.


Indholdsmæssigt vil jeg gerne ramme et endnu bredere publikum, og det betyder, at jeg fremadrettet kommer til at øge mit fokus på bl.a. aktier og investering i guld og sølv. Det vil blive større, dybdegående artikler, da det er den type indhold, som er nemmest at få til at ranke i Google.

Det har alt i alt kostet mig 7.000 kr. og 2,5 dages arbejde at få designet og opsat den nye blog.

Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. marts 2022

FIRE

76%

EJENDOMME: 19 LEJEMÅl
AKTIER: 250.267,00 kr.
CROWDLENING: 94.456,00 kr.

35.500,00 kr.

overskud fra investeringer

marts 2022

35.500,00 kr.

Der er 3 år, 4 måneder og 28 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 40-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.