Sådan tjener jeg 100.000 kroner om måneden

Sådan tjener jeg 100.000 kroner om måneden

Sådan tjener jeg 100.000 kroner om måneden

Af

|

Udgivet for 2 år siden

|

Diverse

TV2 nyhederne sendte d. 13 november 2018 en reportage under titlen danskerne sparer generelt mere op. Jeg deltog i dette indslag, og deri fremgår det også, at min indtægt er på cirka 100.000 kroner om måneden. Det har affødt en del spørgsmål, om dem vil jeg forsøge at besvare i dette indlæg.


Når jeg reflekterer tilbage til overenskomstforhandlingerne fra sommeren 2018, står det klart, at en stor del af den danske befolkning ikke evner at regne sin egen indtægt ud. De kigger isoleret set kun på det beløb, som der står på deres lønseddel, og sammenligner det med andre erhverv, stillinger og ansættelsesvilkår. Det er et problem, for det er som at sammenligne æbler med pærer. Ud over grundlønnen kan indtægten også bestå af feriepenge, pensionsindbetalinger m.v. Jeg kigger i dette indlæg på min ”rå” indtægt, som jeg som selvstændig selv kan disponere over. Jeg bestemmer selv, hvor meget jeg vil indbetale til pension og, hvor meget jeg vil gemme til ferie.


Herunder er min indtægtsoversigt. Det er ikke præcise tal, men opgjort i hele træskolængder:


Ejendomsudlejning:


10.000 kroner per måned.
Det er ikke bare investeringsafkast, men løn for det arbejde, som jeg har med at drive ejendomsselskabet, finde lejere m.v. Herudover er der en reel gældsnedbringelse på 15.000 kroner per måned for ejendommene. Det regner jeg dog ikke med som en indtægt i den forbindelse.

Aktier:


1.000 kroner om måneden.
Dette er baseret på gennemsnitsporteføljen for 2019. Jeg tager ikke højde for kursstigninger/fald i dette, men kigger alene på forventet udbytte.


Annonceindtægter & digitale produkter:


39.000 kroner om måneden.
Dette er annonceindtægter fra eksempelvis denne blog, men også en lang række sider som Luftpistoler.dk og Autostol.dk. Herudover har jeg også indtægter fra digitale produkter. Det drejer sig om mit eget kursus i ejendomsinvestering, men også et kursus i affiliate marketing hos GoLearn.dk.


Konsulent:


50.000 kroner om måneden.
50.000kr/mnd . Dette er arbejde som jeg udfører for et par kunder, som bliver faktureret på timebasis.Får jeg så 100.000 kroner i løn hver måned?

Udbetaler jeg alt i løn til mig selv? Nej, det gør jeg ikke. Det giver ikke mening at gøre i forhold til det skattesystem, vi har. En fornuftig indkomst som selvstændig består af en balanceret lønindkomst, kapitalindkomst og aktieindkomst optimeret mod de enkelte progressionsgrænser.


Hvordan får man en høj indtægt?

  • Først og fremmest skal du finde dig en branche, som er velbetalt og, hvor ekstraordinær indsats og arbejde bliver belønnet. En fænomenal sygeplejerske vil ikke kunne få en markant større indtægt end sin middelmådige kollega, da aflønningen bygger på overenskomster, som generelt giver en ensartet aflønning baseret på stilling og anciennitet. Sygeplejersken bliver ikke belønnet økonomisk for ekstraordinære kompetencer eller arbejdsvillighed, og kan derfor ikke avancere særlig meget i professionen. En rigtig dygtig programmør kan derimod avancere rigtig meget (lønmæssigt) i sin profession i det private erhvervsliv.
  • Du skal investere. Du skal turde tage en chance og løbe en risiko med en del af dine midler.
  • Du skal knokle mere end gennemsnittet.

For mange er det i bund og grund ikke en interessant vej. Den høje indtægt er måske ønskværdig, men det vil ofte være på bekostning af tryghed og fritidsinteresser.

Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. november 2019

FIRE

64%

EJENDOMME: 14 LEJEMÅl
AKTIER: 241.566,00 kr.
CROWDLENING: 20.456,00 kr.

32.145,00 kr.

overskud fra investeringer

november 2019

32.145,00 kr.

Der er 5 år, 10 måneder og 15 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 39-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.