Luftpistoler - Nyt website med billige luftpistoler

Ny side om luftpistoler

Ny side om luftpistoler

Ny side om luftpistoler - Jeg har lanceret et website, hvor jeg formidler billige og lovlige luftpistoler. Læs mere om mit projekt med luftpistoler her

Luftpistoler - Nyt website med billige luftpistoler

Af

|

Udgivet for 6 år siden

|

Affiliate marketing

Tidligere i denne måned lancerede jeg et website om fundablokke. Nu har jeg lavet endnu et website, men denne gang om luftpistoler. Jeg har selv været 4 år i forsvaret med en enkelt udsendelse til Afghanistan, hvilket har givet mig en naturlig interesse for skydning. Jeg har dog hverken tid eller lyst til at dyrke det i en skydeklub, og så er luftpistoler og luftgeværer et rigtig godt alternativ. De er særdeles velegnede til målskydning i haven.


Luftpistoler som ikke kræver våbenpåtegning eller jagttegn

De luftpistoler, jeg har købt, er lovlige at købe, bruge og opbevare, da kaliberen er under 4,5 mm. Det eneste krav, der stilles, er, at du skal være over 18 år for at erhverve disse. De må naturligvis heller ikke bruges til jagt eller vildtregulering, men de er fabelagtige til målskydning i haven!


Selvom der ikke stilles særlige lovkrav til disse luftpistoler, kan de skyde ganske hårdt. Udgangshastigheden for projektilet er 120 meter/sekund. Hvis du selv vil købe en luftpistol med henblik på at skyde for sjov i haven, så vil jeg anbefale at købe en skydekasse også, hvor du kan fastsætte skydeskiver. Jeg ville også købe et par faldmål. Problemet med at skyde på skydeskiver er, at du skal bevæge dig hen til skiven for at se præcist, hvor du har ramt. Det kan engang imellem være sjovere at skyde efter faldmål, hvor du kan rejse målet med en snor, eller hvor målet drejer rundt, når det rammes, og så er du klar til at skyde igen.


Casper Schneidereit på Avisen.dk

Luftpistoler.dk


Flere sider på vej

Jeg har en enkelt affiliate aftale tilknyttet siden, hvor jeg får en lille del af det salg, jeg formidler. Både siden om luftpistoler og siden om fundablokke er en del af set større projekt, hvor jeg vil bygge 10 niche sider, som forhåbentlig kommer til at genere løbende reklameindtægter til min virksomhed. Planen er at udvikle og lancere dem i løbet af foråret og sommeren 2018.


Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. marts 2022

FIRE

76%

EJENDOMME: 19 LEJEMÅl
AKTIER: 250.267,00 kr.
CROWDLENING: 94.456,00 kr.

35.500,00 kr.

overskud fra investeringer

marts 2022

35.500,00 kr.

Der er 3 år, 4 måneder og 28 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 40-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.