Sådan vil jeg tjene penge på fundablokke

Sådan tjener jeg penge på at sælge fundablokke

Af

|

Udgivet for 2 år siden

|

Affiliate marketing
Eksempel på fundablok
Det her er en fundablok

Siden folkeskolen har jeg holdt af at programmere, og ofte har det udmøntet sig i forskellige former for online applikationer og websites. Jeg kan derfor med stor glæde annoncere, at jeg lancerer et helt nyt website om noget så ordinært som fundablokke! Den korrekte betegnelse er fundamentsblokke, og er altså støbte betonblokke med hulrum, som bruges i byggeriet til blandt andet at opbygge randfundamenter.


Formålet med siden er at tjene penge ved at sælge fundablokke. Meget simpelt. Planen er, at få siden til at rangere højt på Google ved blandt andet at skabe noget rigtig godt indhold relateret til fundablokke. Nu har jeg ikke selv tænkt mig at købe og sende fundablokke, dertil vil besværet være alt for stort. I stedet henviser jeg de besøgende til forskellige leverandører, og får en kommission af hvert salg som kommer fra min side. Denne form for online annoncering er kendt som affiliate marketing. Det bliver nok et emne jeg vil vende tilbage til på et senere tidspunkt.


Der er flere grunde til, at jeg valgte lige præcis denne niche. Først og fremmest fordi jeg er sikker på, at jeg kan producere noget bedre indhold end det som allerede findes. Herudover var der et godt domæne ledigt (fundablok.dk), og så er konkurrencen relativt begrænset. Jeg tror altså på, at jeg med begrænsede ressourcer kan slå de online spillere, der allerede er. Det drejer sig om både betonproducenter, byggemarkeder og second-hand sider som gul og gratis, den blå avis m.f.


Hvad kan man tjene på fundablokke?

Der er cirka 3300 søgninger på fundablokke om måneden på Google og knap 400 på ordet fundamentsblokke. Ender siden med at ligge nummer 1 på Google, vil jeg gætte på, at den kan få cirka 30 - 50 besøg om dagen. Hvis 4% af disse ender med at ligge en ordre, og den i gennemsnit er på 1000 kroner, vil siden kunne indbringe cirka 800 kroner om ugen. Der er naturligvis store sæsonudsving . Foruden søgevolumen bygger jeg min estimering på følgende teser:


  • Folk der køber fundablokke på nettet, er godt klar over, at der er en høje fragtomkostninger. De bestiller derfor ikke bare 2 eller 4 eller 10 blokke, men skal bruge mange - typisk flere paller - til deres projekt. Derfor tror jeg, at jeg kan formidlere få, men store ordre.
  • Fundablokke er typisk kun en ting i et byggeri. Derfor tror jeg, at der vil blive købt meget andet end fundablokke, selvom det er det, som der indledningsvist bliver søgt på. Min kommission bliver afregnet af det samlede køb og altså ikke kun fundablokke.
  • De webshops og leverandører jeg har et affiliate samarbejde med er super skarpe på prisen. Typisk er priserne bedre end dem du finder i det lokale byggemarked. Pris, leveringstid og fragtomkostninger er nok de væsentligste parameter, på et så ensartet og simpelt produkt som fundablokke, og der vurderer jeg, at de overordnede er konkurrencedygtige i forhold til konventionelle byggemarkeder.

Jeg vender tilbage til websitet og det økonomisk resultat i et senere blogindlæg, ligesom jeg også forventer at starte flere tilsvarende sider op.


Dette indlæg er skrevet med støtte fra koldekontanter.dk - Læs mere her om dem.
Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. marts 2019

FIRE

55%

EJENDOMME: 14 LEJEMÅl
AKTIER: 145.354,00 kr.
CROWDLENDING: 2.438,00 kr.

27.345,00 kr.

overskud fra investeringer

marts 2019

27.345,00 kr.

Der er 9 år, 7 måneder og 15 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 42-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.