Investering i kunst - Kristian Von Hornsleth eller Wilhelm Freddie?

Et tip til at arbejde effektivt om aftenen (video)

Investering i kunst - Kristian Von Hornsleth eller Wilhelm Freddie?

Af

|

Udgivet for 2 år siden

|

Diverse

Dette er video nummer 3 i min serie af 7. Projektet går ud på at optage 1 video hver dag i 7 dage, for at øve sig i at stå foran og bagved et kamera. Det her blev lavet i sidste øjeblik (sen lørdag aften), og både energi og indhold afspejler dette.Som nævnt i videoen arbejder jeg ofte om aftenen, når alle andre er gået i seng. Det er et super effektivt, da der intet er til at forstyrre mig. Ingen telefonopkald, mails eller andet, som ødelægger ens arbejdsflow. Herudover slider det heller ikke på familien, da de alligevel er gået i seng. Med små børn forsøger jeg at være på fra 16:00 – 20.00, som er deres prime-time. Jeg stopper ofte med at arbejde relativt tidligt på eftermiddagen for så igen at genoptage arbejdet klokken 21:00 til 01:00.


Et godt tip til at undgå ”træthed” er foruden at få nok søvn, at sætte podcasts på med eftermiddagsradio. Det fungerer i hvert fald for mig. Der er lidt mere liv og gnist i disse udsendelser, og jeg forbinder dem helt automatisk med ”dagtimerne”. På den måde føler jeg, at jeg snyder kroppen til at tro, at det stadigvæk er midt på dagen. Sløv natradio, for meget stilhed og youtube-klip med mediterende musik, hiver mig stille og roligt ned under dynerne.


Investering i kunst

Som det også fremgår i videoen, har jeg en række værker fra Kristian Von Hornsleth. Den kunstneriske dybde i eksempelvis ”made in 60 seconds” og ”black hole sun”, kan man med rette stille spørgsmålstegn ved. Det er er dog uomtvisteligt, at Kristian Von Horsnleth har været dygtig til at profilere sig selv som provo-kunstner, og så kan han sælge sit produkt.


Jeg har 3 værker af Kristian Von Hornsleth, men de er ikke indkøbt fordi, de skal give et afkast. Jeg har købt dem for det, de repræsenterer og altså som privat udsmykning.


Ole Ahlberg er en anden spændende kunstner, som har lavet en del værker med TinTin som en central figur i ofte uvante omgivelser. Min far er også billedkunstner og kunstsamler, med en ret bred samling fra mange forskellige kunstnere eksempelvis Horst Janssen og Wilhelm Freddie.


Der er i hvert fald en masse spændende muligheder, hvis man kan spotte, hvem der har potentiale til at stige i værdi.

Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. november 2019

FIRE

64%

EJENDOMME: 14 LEJEMÅl
AKTIER: 241.566,00 kr.
CROWDLENING: 20.456,00 kr.

32.145,00 kr.

overskud fra investeringer

november 2019

32.145,00 kr.

Der er 5 år, 10 måneder og 15 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 39-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.