Plakater m.v. fra Kristian Von Hornsleth til salg

Et tip til at arbejde effektivt om aftenen

Et tip til at arbejde effektivt om aftenen

Et tip til at arbejde effektivt om aftenen - I det her indlæg viser jeg nogle af mine værker fra Kristian Von Hornsleth og fortæller lidt om investering i kunst.

Plakater m.v. fra Kristian Von Hornsleth til salg

Af

|

Udgivet for 6 år siden

|

Diverse

Køb plakater og billeder fra Kristian Von Hornsleth

Billige plakter fra Kristian Von Hornsleth

Køb plakater fra Kristian Von Hornsleth her. Med sin farverige personlighed og kontroversielle malerier er han en af tidens mest succesfulde danske kunstnere
Læs mere her


Som nævnt i videoen herunder arbejder jeg ofte om aftenen, når alle andre er gået i seng. Det er et super effektivt, da der intet er til at forstyrre mig. Ingen telefonopkald, mails eller andet, som ødelægger ens arbejdsflow. Herudover slider det heller ikke på familien, da de alligevel er gået i seng. Med små børn forsøger jeg at være på fra 16:00 – 20.00, som er deres prime-time. Jeg stopper ofte med at arbejde relativt tidligt på eftermiddagen for så igen at genoptage arbejdet klokken 21:00 til 01:00.
Et godt tip til at undgå ”træthed” er, foruden at få nok søvn, at sætte podcasts på med eftermiddagsradio. Det fungerer i hvert fald for mig. Der er lidt mere liv og gnist i disse udsendelser, og jeg forbinder dem helt automatisk med ”dagtimerne”. På den måde føler jeg, at jeg snyder kroppen til at tro, at det stadigvæk er midt på dagen. Sløv natradio, for meget stilhed og youtube-klip med mediterende musik, hiver mig stille og roligt ned under dynerne.


Investering i kunst

Som det også fremgår i videoen, har jeg en række værker fra Kristian Von Hornsleth. Den kunstneriske dybde i eksempelvis ”made in 60 seconds” og ”black hole sun”, kan man med rette stille spørgsmålstegn ved. Det er er dog uomtvisteligt, at Kristian Von Horsnleth har været dygtig til at profilere sig selv som provo-kunstner, og så kan han sælge sit produkt.


Jeg har købt kunst af Kistian Von Hornsleth, men de er ikke indkøbt fordi, de skal give et afkast. Jeg har købt dem for det, de repræsenterer og altså som privat udsmykning.


Ole Ahlberg er en anden spændende kunstner, som har lavet en del værker med TinTin som en central figur i ofte uvante omgivelser. Min far er også billedkunstner og kunstsamler med en ret bred samling fra mange forskellige kunstnere eksempelvis Horst Janssen og Wilhelm Freddie.


Der er i hvert fald en masse spændende muligheder, hvis man kan spotte, hvem der har potentiale til at stige i værdi.

Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. marts 2022

FIRE

76%

EJENDOMME: 19 LEJEMÅl
AKTIER: 250.267,00 kr.
CROWDLENING: 94.456,00 kr.

35.500,00 kr.

overskud fra investeringer

marts 2022

35.500,00 kr.

Der er 3 år, 4 måneder og 28 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 40-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.