Interview med Martin fra Realkreditkonsulenten ApS

Få billigere realkreditlån med gratis overvågning via denne service

Af

|

Udgivet for 2 år siden

|

Ejendomsinvestering

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har brugt meget energi på at få ordentligt finansiering til mine billige lejligheder på Lolland-Falster, og at jeg har afdækket mange forskellige muligheder. Realkredit er nærmest umuligt i ejendomme og lejligheder med en værdi under 500.000 kroner - særligt hvis vi snakker Udkantsdanmark.


I min afdækning af finansieringsmarkedet er jeg stødt på Martin Riedel, der har specialiseret sig i realkredit. Der er efterhånden en del forskellige services og sider som sammenligner priser og vilkår på alt lige fra indboforsikringer til hjulskifte - og nu er der altså også Martin med fokus på bedre og billigere realkreditlån.


(affiliate link)


Ganske kort er realkreditkonsulenten er relevant for dig:


  • Der er er ved at købe nyt hus
  • Der er ved ved at omlægge lån
  • Der skal igennem en større renovering som ny første sal eller tilbygning

Overvåg dine realkreditlån gratis og få en notifikation, hvis det kan betale sig at omlægge

Igennem Realkreditkonsulenten driver Martin også en service, som løbende holder øje med dine lån i forhold til markedsudviklingen. Jeg har selv lagt mine bolig ind, og det gik ganske smertefrit, da systemet trækker de fleste oplysninger fra Tinglysning.dk.

PRØV SERVICEN LÅNETJEK GRATIS HER   (affiliate link)


Mine spørgsmål til Realkreditkonsulenten

Jeg har i forbindelse med dette indlæg stillet Martin en række spørgsmål til hans virke. Du kan læse spørgsmål og svar herunder


Hvad er din faglige baggrund for at kunne rådgive og hjælpe med realkreditlån?
Jeg er uddannet som HD (Finansiering) fra CBS, og jeg har i en årrække arbejdet i de støreste danske banker. Jeg har primært været i handelsområdet, hvor jeg har ”spekuleret” i renteudsving for bankens regning. Jeg har blandt andet arbejdet i London med dette.


Hvor meget oplever du reelt folk kan spare på deres realkreditlån? Besparelserne afhænger af mange ting, samt hvordan man ”opgører” det. Ser man over hele lånets løbetid, er det ikke unormalt at spare flere hundrede tusinde. Ofte finder vi dog løsninger, som man som almindelig forbruger ikke lige havde tænkt over var mulig, eller som bankrådgiverern ikke havde tænkt over, eller måske ikke har haft ”lyst til” at foreslå. Besparelsen på dette, kan være svære at opgøre.


Hvem er dine typiske kunder? Vores kunder er en meget blandet skare. Vi ser dog en tendens til at det er veluddannede yngre mennesker med styr på økonomien. Det kan fx være advokater, læger og revisorer. Vi har dog også mange håndværkere og folk i helt almindelige funktionærstillinger.


Hvorfor er det, at realkreditinstitutterne stritter så meget imod at give lån til ejendomme, der koster under 500.000 kroner?
De ser på, hvor der historisk har været de største tab, altså hvor kreditforeningen har tabt penge i forbindelse med udlån. Her har de meget billige boliger i Udkantsdanmark været udsatte, da det har været svært at sælge dem på tvangsauktion.


Hvornår giver det mening at tage kontakt til dig?
Det giver mening at tage kontakt til os (vi er pt 5 rådgivere), INDEN man køber sin bolig, eller overvejer en omlægning. Hvis man gerne vil vide om ens nuværende realkreditlån med fordel kan omlægges, kan man få en gratis låneovervåging.


Min vej til Økonomisk uafhængighed - status per 1. november 2019

FIRE

64%

EJENDOMME: 14 LEJEMÅl
AKTIER: 241.566,00 kr.
CROWDLENING: 20.456,00 kr.

32.145,00 kr.

overskud fra investeringer

november 2019

32.145,00 kr.

Der er 5 år, 10 måneder og 15 dage til jeg er økonomisk uafhængig (som 38-årig)

Sådan investerer du i billige ejendomme

Jeg har lavet et +12 timers videokursus som gennemgår ALT, hvad jeg ved og har lært om ejendomsinvestering.